Pijnklachten?

Spoedbehandeling tandarts

Heb je acute (pijn)klachten of een nabloeding na een behandeling bij Heeldemond Tandartsen? Ben je betrokken geraakt bij een ongeluk en/of is er iets met jouw gebit gebeurt? Wacht dan niet tot de volgende periodieke controle, maar neem direct contact met ons op.

Bel tijdens werkdagen zo snel mogelijk onze receptie, zodat we de mogelijkheden voor een spoedbehandeling van de tandarts met je kunnen bespreken. Als het even kan proberen we dezelfde dag nog een plekje in onze agenda voor jou te vinden.

Praktijk Zwolle: 038 – 425 7800

Spoed tandarts in het weekend, de avond of nacht

Heb je (pijn)klachten of een spoedbehandeling nodig in het weekend, tijdens de avonduren of in de nacht? Beluister dan zorgvuldig onze voicemail voor verdere instructie. Op werkdagen na 17.00 uur, tijdens feestdagen en in het weekend kun je de Tandarts Spoed Post bellen op 0900-8602. De Tandarts Spoed Post is gevestigd in het Isala Ziekenhuis.

Telefonische bereikbaarheid Heeldemond Tandartsen

Bel gerust met onze receptie om een afspraak te maken, ook in het geval van spoed. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag:  8.00 – 16.30 uur
Dinsdag:  7.00 – 21.00 uur
Woensdag:  8.00 – 16.30 uur
Donderdag:  7.00 – 16.30 uur
Vrijdag:  8.00 – 16.30 uur (praktijk Wijhe is gesloten)

Voicemail

Op sommige momenten, bijvoorbeeld tijdens een werkoverleg of pauze, zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wanneer je onze voicemail inspreekt bellen wij jou zo snel mogelijk terug om een spoed afspraak te maken. Vermeld hierbij altijd jouw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Kun je hier niet op wachten? Luister dan onze voicemail volledig af voor ons mobiele spoednummer.

Agnes - Receptioniste tandartsenpraktijk Zwolle
© Copyright - Heeldemond Tandartsen