Mondzorg over de volle breedte

Bij Heeldemond Tandartsen bieden wij specialistische tandheelkunde vanuit een holistische visie. Dat betekent dat wij ons niet richten op een enkele behandeling of het vullen van een gaatje. Bij ons kun je terecht voor al jouw tandheelkundige behandelingen. Van een periodieke tandarts controle tot esthetische tandheelkunde. Van kronen en bruggen tot implantaten, een wortelkanaalbehandeling of gebitsslijtage.

Wij richten ons op mondverzorging voor heel de mond. Dit heeft een positief effect op heel de mens. Met sterke aandacht voor jou als persoon, ook als je angstig naar de tandarts gaat. Ons team van specialisten besteed in alle rust veel tijd en aandacht aan de gezondheid van jouw gebit. Onze preventieassistentes halen jou persoonlijk op en brengen je na afloop van de behandeling terug bij onze receptie.

Een overzicht van al onze tandheelkundige behandelingen

Heb je een vraag over een specifieke tandarts behandeling? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg!

Intake bij tandarts Heeldemond Zwolle Wijhe

Intake

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom vinden wij het belangrijk elkaar goed te leren kennen tijdens jouw eerste bezoek aan onze tandartspraktijk.

Preventie tandarts Heeldemond Zwolle Wijhe

Preventie

Wij nemen periodiek uitgebreid en geduldig alle aandacht voor jouw mondverzorging, eet- en drinkgewoontes, tandvlees, tandplak, gaatjes en andere gebitsaandachtspunten.

Röntgenfoto bij de tandarts

RÖNTGENFOTO

Röntgenfoto’s geven ons een goed beeld van de inwendige bouw van jouw gebit. Zo signaleren wij problemen die met het blote oog niet door onze tandartsen te zien zijn.

Vullen van tanden en kiezen

VULLINGEN

Het vullen van een tand of kies zorgt ervoor dat je weer goed kan kauwen en voorkomt verdere (pijn)klachten. Ook bestaande vullingen kunnen wij voor jou vervangen.

Kroon of brug plaatsen

KRONEN EN BRUGGEN

Kronen en bruggen zijn een duurzame vervanging voor jouw tanden en kiezen. Voor het plaatsen van een kroon of brug gebruiken wij een digitale 3D scanner.

Esthetische tandheelkunde bij tandarts Heeldemond in Zwolle Wijhe

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Bij esthetische tandheelkunde (ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd) richten wij ons op het mooier en gezonder maken van jouw gebit.

implantaat

IMPLANTATEN

Een implantaat is een kunstwortel die in jouw kaakbot wordt vastgezet om een kroon, brug of kunstgebit op te bevestigen.

wortelkanaalbehandeling

WORTELKANAAL BEHANDELING

Ontstoken tandweefsel geneest niet uit zichzelf. Daarom is een (herhaalde) wortelkanaalbehandeling nodig wanneer een tand of kies ontstoken raakt.

Slijtage aan je gebit

GEBITSSLIJTAGE

Gebitsslijtage ontstaat door gaatjes, tandbederf of door het verlies van tandweefsel. Dat maakt jouw tanden en kiezen door de jaren heen steeds een stukje korter.

Kunstgebit of prothese

KUNSTGEBIT

Een tandprotheticus kan een kunstgebit aanmeten en op maat voor jou maken. Bij Heeldemond Tandartsen hebben wij een tandprotheticus in eigen huis.

Ontstoken tandvlees

TANDVLEES BEHANDELING

Ontstoken, bloedend of teruggetrokken tandvlees hoort niet thuis in een gezond gebit. Wij helpen jou graag op weg naar een goede mondgezondheid.

tand of kies trekken

TREKKEN TAND OF KIES

Als een tand of kies niet meer behandeld kan worden, zal de tandarts deze moeten trekken. Dit kan ook nodig zijn om ruimte te maken voor een beugel of kunstgebit.

Angst voor de tandarts

ANGST VOOR DE TANDARTS

Ons team heeft al het geduld en alle aandacht om rustig uit te leggen wat er tijdens een behandeling gaat gebeuren. Zo proberen we jouw angst voor de tandarts weg te nemen.

Orthodontie bij tandarts Heeldemond Zwolle Wijhe

ORTHODONTIE

Wij bieden ondersteunende behandelingen aan voor jouw orthodontist. Ook kun je bij ons terecht voor het plaatsen van een onzichtbare beugel.

Mondhygiëne behandeling

MONDHYGIËNIST

Tandplak kan jouw tandvlees ontsteken en ernstige tandvleesproblemen veroorzaken. Maar wist jij ook dat die ontsteking zich kan uitbreiden en jouw kaakbot kan aantasten?

© Copyright - Heeldemond Tandartsen