Duurzame mondzorg biedt levenskwaliteit

Een gezonde mond draagt bij aan een duurzame gezondheid van heel de mens. Door duurzame mondzorg toegankelijk te maken voor iedereen, leveren wij een hoge kwaliteit mondzorg. Met veel aandacht voor preventie, goede voorlichting en het creëren van bewustzijn bieden wij tandheelkunde vanuit speciale aandachtsgebieden en een holistische visie.
Duurzame mondzorg dus, waar jij jouw hele leven profijt van hebt.

Duurzame mondzorg in Zwolle en Wijhe

Heeldemond Tandartsen is een moderne tandartspraktijk in Zwolle en Wijhe, opgericht door tandarts Roger Hendriks. Bij Heeldemond Tandartsen is iedereen welkom. Jong en oud, kind of volwassen, angstig, hooggevoelig of met een beperking. Ons team van specialisten heeft aandacht voor mens en milieu. Dat betekent dat wij jou als mens centraal stellen en gastvrijheid heel belangrijk vinden. Maar dat betekent ook dat wij ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en continu ontwikkelen om dat te verbeteren.

Een gezond gebit versterkt het immuunsysteem

Waar het kan maken wij in onze tandartspraktijk gebruik van minder milieu en mens belastende producten en materialen. Een gezonde mond biedt namelijk niet alleen een mooie uitstraling. Het zorgt voor een gezond lichaam en een goede spijsvertering. Bovendien versterkt een gezond gebit jouw immuunsysteem en draagt het bij aan een gezonde geest. Daarom focussen wij op een energetische werkomgeving, die rustgevend en energie neutraal is, geïnspireerd vanuit de Zen-traditie.

Mondzorg over de volle breedte

Bij Heeldemond Tandartsen staan wij als team paraat voor al jouw tanden en kiezen. Wij leveren met rust, aandacht, zorg en toewijding maatwerk in speciale aandachtsgebieden. Onze kwaliteit vind je niet alleen terug in het nauwkeurige werk dat wij leveren. Wij streven continue naar ontwikkeling op allerlei fronten. Met oog voor innovatie verbeteren wij daar waar het kan op het gebied van mondzorg, zorg voor jou als patiënt, het milieu en onze gastvrijheid.

Met liefde voor ons vak worden veel van de behandelingen in onze eigen praktijk uitgevoerd. Soms verwijzen wij jou in overleg door naar een collega tandheelkundig specialist. Wij zullen altijd helder en transparant met jou communiceren. Ook in onze onderlinge communicatie naar collega’s dragen wij dit uit. Zo kunnen wij jou van de best mogelijk mondzorg voorzien.

Heeldemond, voor heel de mens

Met duurzame mondzorg kun je niet vroeg genoeg beginnen. In onze familie gerichte tandartspraktijken vinden wij het dan ook belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Wij zijn een tandarts voor kinderen, volwassen en ouderen. Jong of oud, hooggevoelig, angstig of met een beperking. Iedereen wordt door ons gastvrij ontvangen en geholpen. Met warmte, betrokkenheid en aandacht zijn wij een laagdrempelige en toegankelijke tandartspraktijk in Zwolle en Wijhe.

Als team werken wij intensief samen, met ieder zijn of haar eigen expertise. De tandartsen bij Heeldemond kijken graag verder dan enkel jouw vraag, om uiteindelijk het beste resultaat te behalen. Wij luisteren naar jou als patiënt en communiceren onderling zorgvuldig, bijvoorbeeld op een moment van overdracht na afloop van de preventie behandeling. Zorgen doe je in onze ogen samen. Heeldemond kijkt daarom naar heel de mens. Om doelgericht en efficiënt te werken hebben wij aandacht voor jouw vraag. Stel hem gerust, dan leggen wij aan jou uit wat er nodig is, anders of beter kan.

Maak kennis met Heeldemond Tandartsen

Heb je een vraag of opmerking over onze werkwijze, behandelingen of maak je graag eens met ons kennis? Je bent van harte welkom in onze tandartspraktijk in Zwolle of Wijhe!

© Copyright - Heeldemond Tandartsen