Bijzondere zorg

Heeldemond, voor heel de mens

Heeldemond Tandartsen is een tandarts voor kinderen, volwassenen en ouderen. Jong of oud, hooggevoelig, angstig of met een beperking. Iedereen wordt in onze tandartspraktijk in Zwolle of Wijhe gastvrij ontvangen en geholpen. Met warmte, betrokkenheid en aandacht verlagen wij eventuele drempels voor jouw bezoek aan onze tandartspraktijk in Zwolle of Wijhe.

Tandheelkundige behandelingen voor ieder mens

Zorgen doe je in onze ogen samen. Binnen Heeldemond Tandartsen kijken wij daarom naar heel de mens, ieder mens. Ons team van specialisten staat voor jou klaar, ook als je angstig of hoog gevoelig bent of een beperking hebt. Aan het plafond van onze behandelkamers hangen mandala tekeningen. Hier kun jij tijdens één van onze behandelingen jouw fantasie op los laten als afleiding. Uiteraard vertellen we je ook graag meer over onze aanpak.

Angst voor de tandarts

Wij kunnen wel zeggen dat je niet bang hoeft te zijn, maar laten jou het liefste zelf ervaren dat een bezoek aan onze tandartspraktijk niet eng is. Wij begrijpen je gevoel en helpen je graag. We nemen de tijd om je op je gemak te stellen en jouw vragen te beantwoorden. Wij luisteren aandachtig en zijn geduldig. Bovendien vertellen we bij elke handeling wat we doen, zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je tussendoor even pauze? Geen enkel probleem! Geef het gerust aan. Voordat we één van onze behandelingen starten, spreken we samen een handgebaar af voor een pauzemoment.

Hooggevoelig naar de tandarts

Hooggevoelige personen zijn meer dan andere mensen gevoelig voor prikkels. Geluiden, licht of geuren kunnen veel harder of sterker binnen komen dan bij andere mensen. Wij beschikken over een aantal middelen om deze prikkels te verminderen. Zo gebruiken wij een zonnebril om jou te beschermen tegen het felle licht in onze behandelkamer. Ook zijn er in onze tandartspraktijken in Zwolle en Wijhe stressballen om de eventuele spanning weg te leiden. Daarnaast neemt jouw tandarts, indien dat nodig is, meer tijd om voldoende rust te creëren. Geef ons gerust aan waar jij behoefte aan hebt. We helpen je graag om weer met een goed gevoel thuis te komen.

Tandarts voor mensen met een beperking

Heeldemond Tandartsen behandelt al sinds 1992 een grote groep patiënten met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Wij zijn de enige tandartspraktijk in Zwolle die hier voor is ingericht. Onze tandartspraktijk is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een lift, grote behandelkamers en een invalidentoilet.

“Het voelt als een geoliede machine. Voor mij is de persoonlijke aandacht bij Heeldemond een opvallende verschil met andere tandartspraktijken. Je voelt dat je er toe doet.

Tandarts voor bijzondere zorg

Heb jij behoefte aan een tandarts met bijzondere aandacht of extra zorg? Heb je een vraag of opmerking over onze werkwijze, behandelingen of maak je graag eens met ons kennis? Je bent van harte welkom in onze tandartspraktijk in Zwolle of Wijhe! Bel gerust eens naar 038 – 425 7800 om telefonisch kennis te maken en een intake afspraak te plannen.

© Copyright - Heeldemond Tandartsen