Afspraak maken? Neem gerust contact op!

Heeldemond Tandartsen behandelt alleen op afspraak. Zo weten wij wanneer we jou mogen verwachten, en weet jij zeker dat wij voor jou klaar staan. Om een afspraak te maken in één van onze tandartspraktijken, kun je contact opnemen met onze receptie.

Wij zijn bereikbaar op:
Praktijk Zwolle: 038 – 425 7800

Telefonische bereikbaarheid Heeldemond Tandartsen

Bel gerust met onze receptie om een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag:  8.00 –  16.30 uur
Dinsdag:  7.00 – 21.00 uur
Woensdag:  8.00 –  16.30 uur
Donderdag:  7.00 – 16.30 uur
Vrijdag:  8.00 – 16.30 uur (

Voicemail inspreken

Tijdens pauzes zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wanneer je onze voicemail inspreekt bellen wij jou zo snel mogelijk terug. Vermeld hierbij altijd jouw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Buiten onze openingstijden om kan je voor een spoed klacht terecht bij de Tandartsen Spoed Post op telefoonnummer 0900 – 8602.

Met spoed naar de tandarts

Heb je (pijn) klachten? Wacht dan niet tot de volgende periodieke controle, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Bel tijdens werkdagen zo snel mogelijk onze receptie, zodat we de mogelijkheden voor een spoed afspraak met je kunnen bespreken.

Heb je (pijn)klachten in avonduren of tijdens het weekend? Neem dan contact op met de spoeddienst.

Zwolle: 0900 – 1515

OP ZOEK NAAR EEN TANDARTS IN ZWOLLE?

Je bent van harte welkom in onze tandartspraktijk! Wanneer je contact op neemt met onze receptie in Zwolle (038 – 425 7800)  maken we alvast telefonisch kennis.

Meld jij je liever online bij onze tandartspraktijk aan? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Onze praktijk heeft op dit moment te kampen met een personeelstekort. Als u zich aanmeldt middels onderstaand aanmeldformulier komt u op een wachtlijst te staan. U ontvangt hiervan geen bevestiging. We nemen contact met u op zodra er weer plek is! Uw aanmelding is dus nog geen inschrijving!

“Ik heb het gevoel dat ik in professionele handen ben bij Heeldemond. Ik voel me zeer welkom. Ik kan mijn ei er kwijt en ik kan over het algemeen snel terecht als ik klachten heb.

Afspraak verzetten of afzeggen

Ons team staat op het afgesproken tijdstip goed voorbereid voor jou klaar. Juist daarom verzoeken wij je, alleen in geval van nood of onmacht, jouw afspraak te verzetten of af te zeggen. Het verzetten of annuleren van jouw afspraak is mogelijk tot 48 uur van te voren. We vragen je hiervoor de praktijk  te bellen. Afzeggingen die per mail zijn doorgegeven worden niet door ons geaccepteerd. Behalve wanneer je ons in het weekend wilt bereiken om jouw afspraak op maandag of dinsdag af te zeggen of te verzetten.

Wil jij jouw afspraak wijzigen of annuleren?
Of heb je een vraag of opmerking over het verzetten of afzeggen van jouw afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Praktijk Zwolle: 038 – 425 7800

Annuleringskosten

Voor afspraken die niet worden nagekomen, of korter dan 48 uur van te voren worden verzet of geannuleerd, vragen wij een tegemoetkoming in de kosten. Dat klinkt misschien een beetje streng, maar wij streven naar zo min mogelijk gaatjes. In jouw gebit én in onze agenda.

© Copyright - Heeldemond Tandartsen