Kom in contact met onze tandartspraktijk

Heb jij een vraag, opmerking of wil je graag een afspraak maken in onze tandartspraktijk in Zwolle? We staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar welkom@heeldemond.nl.

Heb je een vraag over onze factuur? Neem dan gerust contact met ons op via administratie@heeldemond.nl. Wij beantwoorden jouw vraag binnen één werkweek.

Heeldemond Tandartsen Zwolle

Van der Heydenstraat 6 – 4
8014 ZZ  Zwolle

T: 038 – 425 7800
E: welkom@heeldemond.nl

Bel gerust met onze receptie om een afspraak te maken. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom onze praktijk. Gratis parkeren kan ook bij de naastgelegen sporthal en aan de overzijde op het parkeerterrein van het winkelcentrum Zwolle Zuid.

Openingstijden Heeldemond Tandartsen Zwolle

Maandag:  8.00 – 17.00 uur
Dinsdag:  7.00 – 21.00 uur
Woensdag:  8.00 – 17.00 uur
Donderdag:  7.00 – 17.00 uur
Vrijdag:  8.00 – 17.00 uur

Voicemail inspreken

Tijdens pauzes zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wanneer je onze voicemail inspreekt bellen wij jou zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. Vermeld hierbij altijd jouw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Buiten onze openingstijden om kan je voor een dringende afspraak terecht bij de Tandartsen Spoed Post op telefoonnummer 0900 – 8602 (Zwolle).

aanmelden nieuwe patiënt

Je bent van harte welkom in onze tandartspraktijk! Wanneer je contact op neemt met onze receptie maken we alvast telefonisch kennis. Online aanmelden mag natuurlijk ook.

© Copyright - Heeldemond Tandartsen