Heeldemond Tandartsen

Tandarts gezocht (m/v)


 

Tandarts gezocht met passie voor zijn werk (M/V)

 

Wij zijn een moderne tandartspraktijk gevestigd in Zwolle-Zuid en hebben een vacature voor een nieuwe tandarts. Op dit moment bestaat het tandheelkundige team uit vier tandartsen, een mondhygiëniste en zes preventieassistentes. Door de groei die de praktijk doormaakt is er een vacature ontstaan voor een extra (parttime) tandarts.

 

Bedrijfscultuur

 

Heeldemond Tandartsen kijkt naar heel de mens. We doen dat met rust, aandacht, zorg en toewijding. Verder met de nieuwste apparatuur en de duurzaamste materialen. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: met liefde voor ons vak. Voor meer uitleg over de praktijk en visie verwijzen we naar de website: www.heeldemond.nl

 

Functieomschrijving 

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren tandarts die ons professionele tandheelkundige team komt versterken. We zoeken een tandarts die niet alleen onze visie deelt maar zich hier ook aan kan conformeren.

Dit verwachten wij van onze nieuwe collega
• Een enthousiaste instelling
• Teamplayer
• Goede communicatieve en contactuele vaardigheden
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als op schrift
• Een sociale en flexibele instelling
• Een meedenker

 

Dit bieden wij de tandarts

 

Een prettige werkomgeving in een modern ingerichte tandartspraktijk, waarin gewerkt wordt met de nieuwste apparatuur en technieken (3D rontgen, mondscanner en microscopen), de duurzaamste en een deskundig team van collega-tandartsen en preventie-assistentes. Werkdagen zullen in overleg worden vastgelegd.

 

Reacties

 

Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie per email naar pm@heeldemond.nl
of schriftelijk: Heeldemond Tandartsen T.a.v Suzanne Bouwmeester – Leene Praktijkmanager, Van der Heydenstraat 6-4 8014 ZZ Zwolle 

 

 

 

Deel, Mail of Print dit bericht
Back to Top