Heeldemond Tandartsen

Tandartsnota komt voortaan van Famed

Waarom ontvang je een nota van Famed?

 

Wij hebben de afhandeling van de nota’s ondergebracht bij factoringmaatschappij Famed. Zo kunnen wij ons concentreren op ons werk en dat is het gezond maken en houden van je mond. 

 

Je ontvangt een nota van Famed en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. 

 

Als jouw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaal je aan Famed. Staat er geen vergoeding op de nota vermeld? Dan betaal je het hele bedrag aan Famed. Daarna controleer je of je de nota kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar.

 

Je kunt de nota van Famed op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Bekijk alle betaalmogelijkheden op www.notavanfamed.nl. Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heb je net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? 

 

Op www.notavanfamed.nl kan je veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kun je de nota inzien, de status van de nota controleren en een adreswijziging doorgeven. Voor meer info ga naar www.notavanfamed.nl of mail/bel met het Contact Center van Famed: contactcenter@famed.nl of 0900-0885 (voor dit informatienummer betaal je alleen de gebruikelijke belkosten)

 

Heb je een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.
Mocht je direct na de behandeling de nota in de praktijk willen betalen, dan kan dat altijd. Dit kan per pin of contact. Vraag er gerust naar bij de receptie.

Deel, Mail of Print dit bericht
Back to Top