Leuke mondhygiënist gezocht

Angst voor de tandarts - tandartsenpraktijk Heeldemond Zwolle en Wijhe

Gewenst aantal uren: 24-36 uren in overleg

Wij zoeken jou!
Ben je opgeleid tot mondhygiënist, houd je van je vak en doe je er alles aan om samen met je cliënten een topresultaat te krijgen? Doe je dat met flair, humor en wat gekkigheid? Lees dan even door….

In onze praktijk staat persoonlijke aandacht voor de cliënt en het gebit voorop, het liefst met een beetje humor. Want we weten dat dat werkt! Passend bij onze kernwaarden zorgzaam en verbindend en betrokken en toegewijd! Zie jij jezelf ook helemaal in deze rol en ben jij op zoek naar een gevarieerde agenda en steek je graag je handen uit de mouwen. Wij bieden je een gezellig en betrokken team dat altijd voor elkaar klaar staat. Ga je graag een langdurige samenwerking aan? Lees dan verder….

Functieomschrijving
Voor onze moderne tandartspraktijk gevestigd in Zwolle-Zuid zijn wij op zoek naar jou: een enthousiaste Mondhygiënist

Heeldemond kijkt naar heel de mens. Wij doen dat met rust, zorg en toewijding. Verder werken we met de nieuwste apparatuur en de duurzaamste materialen. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: met liefde voor ons vak! We staan open voor innovaties en willen graag ook leefstijl en voeding meenemen in de preventie.

De mondhygiënist (M/V) die wij zoeken is een op HBO niveau opgeleide paramedicus. Jouw zeer belangrijke en primaire taak is preventie. Jij gaat verder waar die van de preventieassistente stopt. Je werkt zelfstandig maar schroomt niet casussen te bespreken met je collega’s:
– Je krijgt je eigen behandelkamer en agenda.
– Je geeft goede en eerlijke adviezen
– Je bent af en toe bereid om je collega’s in de omloop te helpen
– Je werkt zelfstandig én vindt het ook belangrijk om bij te dragen aan een teamgevoel

Hebben we jouw aandacht getrokken en wil je graag meer weten? Kijk vooral even verder op onze website www.heeldemond.nl

Voor meer informatie of reactie: Janine de Vries. Praktijkmanager, pm@heeldemond.nl of 038-4257805.