Preventie Tandarts Heeldemond Zwolle Wijhe

Ervaren (preventie) assistente gezocht

(Preventie)-assistent

“Bij Heeldemond werk ik in een professioneel team, waarin iedereen gaat voor uitstekende zorg voor de patiënt. Ik heb fijne collega’s waardoor ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Maar het leukst is het natuurlijk als je een (angstige) patiënt goed hebt kunnen helpen en tevreden naar huis ziet gaan. De tijd en aandacht die wij hier geven is hierin cruciaal.”

De preventie-assistent die we bij tandartsenpraktijk Heeldemond zoeken speelt een belangrijke rol binnen de praktijk. Je bent vaak het eerste contact voor onze patiënten. Als preventie-assistent stel je ze op hun gemak. Je pakt het eerste gedeelte van de mondzorg op: geeft uitleg, verwijdert tandsteen en maakt de patiënt helemaal klaar voor de behandeling. Pas dan komt de tandarts en ook daar bied je als preventie-assistent de ondersteuning die nodig is bij de behandeling. Je bent pro-actief en zorgt dat de tandarts vlot zijn werk kan doen.

Heeldemond werkt vanuit een holistische visie. We kijken niet alleen naar losse tanden en naar het vullen van kiezen. We kijken naar het hele gebit en naar heel de mond en daarbij de mens. We doen dat met rust, aandacht, zorg en toewijding. Wij besteden veel aandacht aan preventie. Wij vinden het belangrijk dat de conditie van een gebit in uitstekende staat wordt gehouden. Goede voorlichting is daarbij erg belangrijk.

Wij zijn voor onze moderne tandartspraktijk in Zwolle-Zuid op zoek naar een ervaren (preventie)-assistent (M/V) voor 24-32 uur. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag werken in een mooie moderne tandartsenpraktijk? En wil je graag samenwerken in een professioneel team met gezellige en gemotiveerde mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hanteren de KNMT arbeidsvoorwaardenregeling.

Voor meer info of direct solliciteren: alice@heeldemond.nl t.a.v Alice Hoogenberk.