Heeldemond Tandartsen

Voorzorgsmaatregelen Corona

 

Maatregelen

In verband met het corona-virus hanteren we in de praktijk een aantal voorzorgsmaatregelen. Hieronder zetten wij de maatregelen op een rij. We verzoeken je met klem je aan deze maatregelen te blijven houden:

 

  1. Direct na binnenkomst is handdesinfectie aanwezig en wij verzoeken je vriendelijk je handen hiermee te reinigen bij binnenkomst. 
  2. Tevens tref je bij de receptie een plexiglazen scherm aan om jou én de receptionist te beschermen. We verzoeken je achter dit scherm te blijven staan.
  3. Je wordt verzocht zonder gezelschap naar de praktijk te komen. Mocht je onder bepaalde omstandigheden toch iemand mee willen nemen, gelieve dit eerst telefonisch met ons te overleggen.
  4. Kinderen tot 18 jaar mogen vergezeld worden van 1 begeleider/ouder.
  5. Helaas zullen wij de bezoeken van meer dan 2 personen per gezin op moeten splitsen.
  6. Wij verzoeken je je tanden (en/of prothesen) thuis te poetsen om het spoelen in de praktijk te minimaliseren. Dit geldt ook voor het toiletgebruik.
  7. We zullen je vragen met een door ons verzorgd spoelmiddel te spoelen voor aanvang van de behandeling.
  8. Wij verzoeken je niet te vroeg of te laat, maar exact op tijd voor jouw afspraak te komen, zodat wij de drukte in de wachtkamer kunnen vermijden. Wij zullen je zoals je van ons gewend bent met een glimlach, doch zónder handen schudden begroeten!

Ten aanzien van hygiënemaatregelen op de behandelkamers kan je er te allen tijde van uit gaan dat wij volgens de richtlijnen en protocollen binnen onze beroepsgroep werken. Voor extra veiligheid en geruststelling van iedereen aanwezig, hebben wij reeds aanvullende beschermende middelen in gebruik genomen.

 

Tot nadere berichtgeving verzoeken wij je geen afspraken in te plannen indien je klachten aan de luchtwegen hebt en/of koorts. In geval van overige gezondheidsproblematiek zullen wij individueel bekijken wat verstandig lijkt.

 

Indien je zelf contact met ons op wilt nemen voor het maken van een afspraak, of voor het inwinnen van meer informatie, kan je ons telefonisch bereiken tussen 08.00 – 17.00 via 038-4257800 (Praktijk Zwolle) of 0570-521464 (Praktijk Wijhe). Je kan ons ook een e-mail sturen via welkom@heeldemond.nl en wij beantwoorden jouw bericht dan zo spoedig mogelijk.

 

Dank voor je medewerking en we hopen je snel weer in de praktijk te mogen ontvangen.

 

Team Heeldemond