Heeldemond Tandartsen

Voorzorgsmaatregelen Corona

 

Maatregelen

Sinds 28 april j.l. hebben wij de behandelingen gelukkig weer kunnen hervatten. Omdat Corona nog niet ons land heeft verlaten hanteren we in de praktijk nog wel een aantal voorzorgsmaatregelen. Hieronder zetten wij de maatregelen op een rij. Deze maatregelen zullen wellicht voor langere tijd gehandhaafd moeten worden:

 

  1. Direct na binnenkomst is handdesinfectie aanwezig en wij verzoeken u vriendelijk uw handen hiermee te reinigen bij binnenkomst. 
  2. Tevens zult u bij de receptie een plexiglazen scherm aantreffen om u en de receptionist te beschermen. We verzoeken u achter dit scherm te blijven staan.
  3. U wordt verzocht zonder gezelschap naar de praktijk te komen. Mocht u onder bepaalde omstandigheden toch iemand mee willen nemen, gelieve dit eerst telefonisch met ons te overleggen.
  4. Kinderen tot 18 jaar mogen vergezeld worden van 1 begeleider/ouder.
  5. Helaas zullen wij de bezoeken van meer dan 2 personen per gezin op moeten splitsen.
  6. Wij verzoeken u uw tanden (en/of prothesen) thuis te poetsen om het spoelen in de praktijk te minimaliseren. Dit geldt ook voor het toiletgebruik.
  7. We zullen u vragen met een door ons verzorgd spoelmiddel te spoelen voor aanvang van de behandeling.
  8. Wij verzoeken u niet te vroeg of te laat, maar exact op tijd voor uw afspraak te komen, zodat wij de drukte in de wachtkamer kunnen vermijden. Wij zullen u zoals u van ons gewend bent met een glimlach, doch zónder handen schudden groeten!

Ten aanzien van hygiënemaatregelen op de behandelkamers kunt u er te allen tijde van uit gaan dat wij volgens de richtlijnen en protocollen binnen onze beroepsgroep werken. Voor extra veiligheid en geruststelling van iedereen aanwezig, hebben wij reeds aanvullende beschermende middelen in gebruik genomen.

 

Tot nadere berichtgeving verzoeken wij u geen afspraken in te plannen indien u klachten aan de luchtwegen heeft en/of koorts. In geval van overige gezondheidsproblematiek zullen wij individueel bekijken wat verstandig lijkt.

 

Indien u zelf contact met ons op wilt nemen voor het maken van een afspraak, of voor het inwinnen van meer informatie, kunt u ons telefonisch bereiken tussen 08.00 – 17.00 via 038-4257800 (Praktijk Zwolle) of 0570-521461 (Praktijk Wijhe). U kunt ons ook een e-mail sturen via welkom@heeldemond.nl en wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk.

 

Dank voor uw medewerking en we hopen u snel weer in de praktijk te mogen ontvangen.

 

Team Heeldemond

 

 

 

 

Back to Top