Heeldemond Tandartsen

Afspraak maken Heeldemond Wijhe

Afspraak is afspraak.

 

Heeldemond Tandartsen Wijhe behandelt alleen op afspraak. Bel gerust met onze receptie op telefoonnummer 0570 521 464. We zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

maandag:     8.00 – 12.00 uur en 13.00 – 16.30 uur

dinsdag:       7.00 – 14.00 uur en 14.00 – 21.00 uur

woensdag     8.00 – 12.00 uur en 13.00 – 16.30 uur

donderdag    7.00 – 14.00 uur en 14.00 – 16.30 uur

vrijdag          gesloten

 

Tijdens pauzetijden zijn we telefonisch even minder bereikbaar, maar als je de voicemail inspreekt bellen we je zo snel mogelijk terug! Buiten onze openingstijden (avond- en weekend) kunt u terecht bij de spoeddienst op telefoonnummer 0572-395932.

 

Eerste intake-afspraak

De eerste afspraak is belangrijk. Daarom nemen we hiervoor extra de tijd. We maken kennis met elkaar, nemen je algemene gezondheid door en maken, indien nodig, röntgenfoto’s om een goed beeld van jouw gebit te krijgen. De tandarts doet ook de eerste controle. Mocht tijdens dit eerste bezoek blijken dat er meer aandacht voor jouw gebit nodig is dan maken we vervolgafspraken. De kosten van de intake afspraak voor een volwassene zijn circa  €140.

 

“Intake-afspraak gehad. Erg geruststellend en een fijne benadering over hoe het plan van aanpak is.”  Leo Jansen

 

VIP-afspraak

Wij besteden veel aandacht aan preventie. Daarom is onze (half)jaarlijkse controle een VIP-controle. VIP staat voor Verzorging, Instructie en Preventie. De VIP-behandeling wordt uitgevoerd door één van onze preventieassistentes. Zij besteedt aandacht aan je mondverzorging, je eet- en drinkgewoontes, je tandvlees, tandplak, gaatjes en andere aandachtspunten. De controle wordt gedaan door de tandarts. Als het nodig is worden er röntgenfoto’s gemaakt. Bij de kinderen en jong volwassenen wordt een fluorideapplicatie gedaan. Verder krijgt je gebit een lekkere opfrisbeurt, wordt tandsteen verwijderd en worden je tanden nog even lekker glad gepolijst. Zo ga je met een frisse mond de deur weer uit.

Goed nieuws: de meeste zorgverzekeraars vinden voorlichting en preventie nu ook belangrijk en vergoeden het grotendeels of geheel!

 

Afspraak verzetten of afzeggen

 

We plannen alles graag goed. En we zorgen ervoor dat ons team tijdig en goed voorbereid voor je klaar staat. Juist daarom verzoeken wij je, alleen in geval van nood, je afspraak te verzetten of af te zeggen. Het verzetten of afzeggen van een afspraak kan alleen als je e.e.a. tenminste 48 uur van te voren aan ons doorgeeft. Doe dat telefonisch op 0570 521 464. Afzeggingen via de mail worden niet geaccepteerd, behalve op de maandagochtend i.v.m. het weekend.

 

Annuleringskosten

Voor afspraken die niet worden nagekomen, of korter dan 48 uur van te voren worden geannuleerd, vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van 20 euro per gereserveerde tijdseenheid van 10 minuten. Al met al klinkt het misschien allemaal een beetje streng, maar we hopen op wat begrip van je. Het beste voor iedereen (en zeker ook voor je gebit) is natuurlijk om gewoon te komen. Meer of andere dingen weten over verzetten, afzeggen of annuleren? Bel gerust even met Heeldemond Tandartsen op 0570 521 464.